Endometriose in Balans Logo

Over ons

Endometriose in Balans is een initiatief van de Haagse gynaecologen M. Smeets en J. Rhemrev. Doelstelling van het nieuwe focuscentrum is om de kwaliteit van leven van patiënten met endometriose aanzienlijk te verbeteren.

Multidisciplinair maatwerk

Het is mogelijk door de patiënt maatwerk te bieden vanuit een multidisciplinair team, waarin gynaecologie, psychologie, fysiotherapie, pijnbestrijding en - indien noodzakelijk - urologie en chirurgie samenwerken.

Patiënt heeft regie

De nieuwe aanpak stelt de patiënt centraal: Zij bepaalt. Het team van Endometriose in Balans ondersteunt en suggereert oplossingen en verbeteringen. De focus op gemeenschappelijke besluitvorming staat voorop in alle stappen van de behandeling en de omgang met de patiënt.

E-health

Endometriose in Balans heeft een eigen polikliniek binnen het Bronovo ziekenhuis in Den Haag. Het centrum biedt tevens een online platform voor het uitwisselen van informatie met lotgenoten en deskundigen. Patiënten van Endometriose in Balans kunnen via een besloten persoonlijk deel op de site een e-consult afspreken, hun behandelplannen inzien, vragenlijsten invullen en een logboek bijhouden.

Meer informatie?

Voor het maken van een afspraak, of het stellen van een vraag kunt u ons telefonisch bereiken, een SMS of e-mail sturen:

- Telefoon: 070 312 44 89
- E-mailinfo@endometrioseinbalans.nl (vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden)
- Mobiel: 06 27216996 - stuur een SMS met uw naam, telefoonnummer en eventueel patiëntennummer. Wij nemen dan zsm contact met u op.