Endometriose in Balans Logo

Door: Team endometriose

Gepubliceerd op 21-2-2017 om 16:02

Vanaf heden doen twee derdejaars verpleegkunde studenten - Amanda uit de Bosch en Kira Kerkhof - van de hogeschool Windesheim onderzoek naar de kwaliteit van leven en de werkwijze van onze polikliniek. Hiervoor zijn ze op zoek naar vrouwen, gediagnosticeerd met endometriose, die hieraan mee willen werken door middel van het invullen van een vragenlijst. Deze studenten zullen de komende drie maanden ook geregeld op de polikliniek aanwezig zijn.

Heeft u binnenkort geen afspraak, maar wilt u wel graag aan het onderzoek meedoen?  Dan kunt u de vragenlijsten via info@endometrioseinbalans.nl aanvragen of reageren op ons forum, zie onderwerp ‘onderzoek kwaliteit van leven en werkwijze polikliniek’. Hier kunt u onder andere uw mening geven over verbeterpunten, uw behandeltraject, de samenwerking tussen u en ons team en of u leven verbeterd is ten aanzien van voor uw behandeling.

Uw mening geeft onze organisatie de mogelijkheid om onze kwaliteit en service te verbeteren en u zo comfortabel mogelijke afspraken te bieden.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. 

 
Amanda uit de Bosch Kira Kerkhof

 

Debora Spinabelli
geplaatst op 21-2-2017 om 16:20
Beste Amanda en Kira, welkom in het team! Ik ben een endometriose patiente en ben beschikbaar voor jullie onderzoek. Stuur de vragenlijst gerust naar mijn emaiadres. Groeten, Debora Spinabelli
lianne
geplaatst op 21-2-2017 om 16:23
Ook ik wil best invullen! 
Team endometriose (zorgverlener)
geplaatst op 21-2-2017 om 17:17

Beste Dames,

 

Bedankt voor uw reactie!

Het is alleen mogelijk om met een persoonlijke e-mail naar info@endometrioseinbalans.nl de vragenlijst op te vragen. Het forum is alleen bedoeld om mee te praten over het onderwerp.

fijne avond.

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht? Meld u dan nu aan!