Endometriose in Balans Logo

Door: Team endometriose

Gepubliceerd op 22-4-2015 om 18:30

Vandaag bestaan wij van Endometriose in Balans precies 1 jaar!

Wij willen dan ook graag onze vele patiënten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Hierdoor is onze afdeling enorm gegroeid en hopen in de toekomst nog verder te kunnen uitbreiden. Kwaliteit en de beste service staan bij ons op nummer 1.

Laura Wijnbelt
geplaatst op 22-4-2015 om 18:40

Ik hoop dat jullie nog heel veel jaren langer mogen bestaan!! En nog veel vrouwen mogen helpen die endometriose hebben! Jullie zijn zo hard nodig!! En als jullie doorgroeien, hoop ik dat ik op een dag deel mag uitmaken van jullie team! Om zo met jullie endometriose nog meer op de kaart te zetten!

Gefeliciteerd!

Laura Wijnbelt

Lisa
geplaatst op 22-4-2015 om 22:22

Gefeliciteerd!!!

hopelijk nog vele jaren erbij.

Ben jullie zo ontzettend dankbaar!!

Wendy1976
geplaatst op 23-4-2015 om 10:52
Grootse complimenten voor jullie team! Dit is precies wat er nodig is om endometriose patiënten op een goede manier te helpen en ondersteunen, en bijdetijds en op een moderne manier qua contact mogelijkheden, niet onbelangrijk. Daar kunnen andere ziekenhuizen nog veel van leren. Van 4 ziekenhuizen in 6 jaar tijd ben ik nu op mijn plek! Bedankt en ga zo door!
Mariel
geplaatst op 9-5-2015 om 15:12

Na een hele zoektocht en heel wat malen van het kastje naar de muur gestuurd worden, ben ik dan eindelijk op eigen initiatief bij het Bronovo (dr Smeets) beland. Voor mij het eerste team die weten waar ze het over hebben, duidelijkheid, eerlijk en oprecht. Daar heb ik wat aan! Niet dat onzekere getreuzel en blijven uitproberen wat andere Z-H wel deden. Hier voel ik me als patiënt 'thuis' en durf ik te zeggen dat ik in goede handen ben. Wel jammer dat daar zo'n zoektocht en de daarbij behorende ellende ( wat je al genoeg hebt door de ziekte) aan vooraf is gegaan. 

Maar een verademing dat dit team bestaat, ga zo door en dan denk ik dat er nog vele patiënten zullen volgen.

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht? Meld u dan nu aan!