Endometriose in Balans Logo

Hieronder ziet u een overzicht van de meest recente berichten op het forum. Wilt u meepraten? Log dan in of meld u aan.

Loesje startte een nieuw onderwerp 'wie zijn er met endometriose natuurlijk zwanger geworden?'
Bij mij is endometriose vastgesteld tussen de baarmoeder en mijn buikvlies. De top van mijn baarmoeder zit echt vast aan mijn buikvlies voor ongeveer 2/3e. We hebben een kinderwens en ik ben al 33 jaar. Nu vroeg ik me af of er ook mensen met endometriose zijn die gewoon op een natuurlijke manier zwanger zijn geworden? Of hebben jullie allemaal ingrepen/IVF etc ondergaan? Mijn man zegt ook van: wil je wel die medische molen in, alle ellende en dan nog misschien geen resultaat... dat begrijp ik ook wel weer en daarom twijfel ik er ook aan wat we moeten doen. Ik heb naast mijn endometriose ook nog PCOS maar wel een gezond gewicht en leef overigens verder ook gezond. 
Loesje reageerde op het onderwerp Inwendig onderzoek
Hallo, ik weet dat ik de eerste keer een inwendige echo heb gekregen. Daar hoef je totaal niet zenuwachtig voor te zijn hoor. Ik vond het allemaal reuze meevallen. Bij endometriose in balans vind ik de gynecologen erg prettig en kundig overkomen. Ondertussen heb ik overigens bij toeval na een blindedarmoperatie te horen gekregen dat er best een grote endometrioseplek op mijn baarmoeder zit. Dit was op de echo niet zichtbaar maar wel een bevestiging van de lokatie waar ik altijd pijn voelde. Dit maar om aan te geven dat als ze op de echo iets niet zien, het er soms toch is. In de buik kijken met een laparoscopie is natuurlijk altijd nog duidelijker maar ik snap dat ze hier niet altijd voor kiezen gezien een operatie ook altijd weer verklevingen geeft. 
Karin Heemskerk startte een nieuw onderwerp 'Inwendig onderzoek'

Krijg je ook een inwendig onderzoek?

Worden er meerdere onderzoeken gedaan op de eerste afspraak?

Dori reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?

Wat fijn dat het goed is gegaan Klazina! Toch pittig zo'n operatie! Beter dat ze geen stuk darm hoefden te verwijderen! Hopelijk herstel je vlot! Heel veel beterschap toegewenst! 

Nathalie reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?
Beterschap! Fijn dat je kunt zeggen dat bepaalde dingen zijn meegevallen!
Klazina reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?
Dank je wel!!! Het is goed gedaan, ben sinds gisteren weer thuis. Ze hoefden uiteindelijk niet een stuk darm er uit te halen, maar konden de darm hechten. Ook zaten mijn eierstokken verkleefd aan het bekken. De andere kleine plekjes op het buikvlies en de blaas waren wonderbaarlijk genoeg verdwenen. Ik denk door het dieet. Ik kreeg een ruggenprik geadviseerd als pijnstilling. Kun je wel gewoon lopen, maar het gevoel in je huid is soort van weg. Vind ik echt een aanrader, had na de operatie helemaal geen pijn!! Als de darmen weer gaan werken is wel heel gevoelig. Nu heb ik wel wat pijn, maar is echt heel goed te doen. Nu lekker rustig aan doen... ;) 
Dori reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?
Het was vandaag zie ik nu! Dan heb ik ook aan je gedacht ;-) Hopelijk is alles goed gegaan! 
Dori reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?
Hoi Lotje, wat naar dat je zo ziek bent van de  Lucrin! ik heb 25 juli een gesprek bij de chirurg. Ben net een paar dagen gestart met Cerazette. Dus nog te vroeg om daar iets over te zeggen :-) Ik denk aan je morgen Klazina, veel sterkte! 
Lotje Peeters reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?
Klazina, ben al de hele dag aan het duimen. Dori, heb jij nog nieuws? Hoe bevalt de Cerazette? Ik ben flink ziek van de lucrin en baal daar flink van. 
Graci reageerde op het onderwerp Eerste afspraak?
Suc6 Klazina voor morgen.
Toon eerdere berichten

Forumonderwerpen