Endometriose in Balans Logo

Hieronder ziet u een overzicht van de meest recente berichten op het forum. Wilt u meepraten? Log dan in of meld u aan.

Diana van Klooster reageerde op het onderwerp Ervaring na aanmelden en behandeling endometriose.
Ik begon bij dr. Remrev. Die heeft de intake gedaan. Doordat hij zich ging bezighouden met de uitbreiding van de poli, kwam ik bij dr. Smeets..
Camilla Nilsen startte een nieuw onderwerp 'Eerste afspraak'

Hoi allemaal. 

ik heb heel slechte ervaringen met gynaecoloogen en artsen die mij eerder hebben behandeld en ziekenhuizen. Ben eerder geopereerd voor endometriose en ademynose. En heb 12 april eerste afspraak bij endometriose in balans bij dokter J.P.T Rhemrev, heb iemand van juølie ervaringen met hem? Ik wilt graag opvolging krijgen en hulp met de zwarde pijn maar ben bang dat de zelfde gaat gebeuren zoals altijd. 

 

Camilla Nilsen reageerde op het onderwerp Ervaring na aanmelden en behandeling endometriose.
Bij welke arts kwam jij binnen?
Mattanja Van Ewijk reageerde op het onderwerp Pil doorslikken en stemmingswisselinge

Hi ik ben Mattanja 19 jaar

in september heb ik te horen gekregen dat ik endometriose heb bij mijn baarmoeder. Ze hebben mij een pil voorgeschreven die ik door moet slikken en een dieet. Maar nu na een paar maanden kreeg ik een doorbloeding en dat duurt nu al 3 weken met mega veel pijn. Moet je toch een week stoppen met de pil als je zo’n doorbloeding krijgt? Want ik slik hem nu namelijk door (ik weet trouwens niet zo goed hoe dit forum werkt en waar je deze vraag precies moet neerzetten dus hoop dat ik het goed doe.)

 

alvast bedankt! 

Mariska reageerde op het onderwerp Dieet na operatie

Hi Rose,
Ik lees net jouw bericht en werd getriggerd door het feit dat er 8 cm endeldarm is verwijderd. Dat is fors. Hoe gaat het nu met jou? Bij mij gaat er in april 5 cm uit en een stuk dikke darm, baarmoeder en eierstokken. heb je al meer antwoord op je vragen mbt eten na de operatie? Ik vraag me soms ook af hoe dat m et de fyto-oestrogenen zit. Ik kom na de operatie in de overgang. En fyto-oestogenen zouden juist overgangsklachten kunnen verlichten.

Groetjes,
Mariska

Mariska reageerde op het onderwerp Wat is het juiste dieet?
Ik vind het soms ook verwarrend. De verschillende 'regels'. Net zoals met chiazaad. Dat eet ik nu gewoon, maar met met mate. Het is ook voor jezelf idd uitzoeken waar je goed of minder goed op reageert. Ik weet het nog niet. Toen ik 5 weken streng was, werden de klachten anders, erger. Ik ga na de operatie weer streng. Wie weet helpt deze combi wel goed.
Monique Zonneveld reageerde op het onderwerp Sluiting Bronovo

Hoi Greetje, ik vermoed dat dat wordt ondergebracht bij Westeinde of Antoniushove.

Groetjes Monique 

Monique Zonneveld startte een nieuw onderwerp 'Verwijdering baarmoeder, eileiders en stuk dikke darm.'

Hallo allemaal, 

16 januari geopereerd in het Bronovo. Alles goed gegaan, na 4 dagen naar huis. Wel vreemd, want er stond 6 dagen voor. Nu, sinds enkele dagen vaak en steeds meer bloedverlies, rectaal. Gebeld met Endometriose in Balans en na overleg bezoek SEH Westeinde. Nu vannacht blijven ter observatie. Al zeker 5x ontlasting gehad waarvan 2x voornl bloed gepoept. Gisteren thuis wel 10x leterlijk bloed gepoept. Hopelijk hoef ik niet lang te blijven, ook al is er verdenking van naadlekkage bij de dikke darm. Vreemde is dat alle waarden goed zijn en ik me eigenlijk prima voel. 

Heeft iemand een soortgelijke ervaring? En kan diegene meepraten over de geweldige werknemers in het Bronovo, heel patiënt gericht? Dat is helaas in het Westeinde echt anders......

Greetje startte een nieuw onderwerp 'Sluiting Bronovo'
Ik las vanmorgen dat het Bronovo gaat sluiten. Wat gebeurt er met Endometriose in Balans?
FCM startte een nieuw onderwerp 'Leeftijd'

Op zeer jonge leeftijd begon ik te menstrueren (11jaar) met veel pijn en hevig bloedverlies.

Pas na mijn huwelijk en kinderwens werden er onderzoeken gedaan en bleek ik endometriose te hebben.

Alle behandelingen operaties en geneesmiddelen hebben er toe geleid dat we na tien jaar toch twee gezonde kinderen hebben gekregen.

Op 45 jarige leeftijd raakte ik in de overgang en was met mijn menstruatie ook te pijn en het ongemak verdwenen.

Nu is mijn vraag wat de gevolgen zijn op latere leeftijd. Komt de endometriose niet meer terug en is het verstandig om controle te blijven houden.

 

 

Toon eerdere berichten

Forumonderwerpen